• Fars
    • Fiske-frikadeller
    • Gedde-frikadeller
    • Persiske fiskeboller
  • Laks
    • Carpaccio
    • Gravad
    • Lakse-kartoffel-salat
    • Lakseruller
    • Laksesalat
    • Lakse-wasabi-tapas
    • Lakse-wraps
    • Med feta og tomat
    • Ovnbagt
    • Pandekage
    • Salat
    • Selleri-laks
    • Tatar
    • Toast med røræg og røget laks
  • Rogn
    • Stenbider-rogn
    • Stenbider-rogn-snacks
    • Stenbider-rogn/avocado-tårn
    • Torskerogn
    • Vagtelæg med ørredrogn
  • Torsk
    • m/Avocado
    • Dukkah-
    • Filet
    • Kogt, med alt
    • m/ tomat-pesto
    • m/Parma-skinke
    • m/peber-rods-is
    • Piroger
    • Rimsaltet med rodbedesalat
    • Rimsaltet og bagt
    • Salat
  • Diverse fisk
    • Ansjoser 1
    • Ansjoser 2
    • Ceviche
    • Fisketærte
    • Havtaske-kæber
    • Hornfiske-rillette
    • Hornfisk, stegte
    • Lenas nubberöra
    • Makrel-rillette
    • Multe, grillet
    • Sardiner
    • Sol over gudhjem
    • Tun, grillet
    • Tunmousse
    • Tuntatar
    • Ål, stegte med persillesovs
    • Ål, røget med tomatconc.
  • Fladfisk
    • Rødspætte
    • Pighvar
    • Roulader
  • Skaldyr
    • Bouillon
    • Fond
    • Hummer, grillet
    • Hummer, kogt
    • Jomfru-hummer
    • Kammuslinge-salat
    • Marinerede
    • Muslinger
    • Skorzoner-rødder med muslinger
    • Polpo pasta
    • Polpo, kogt
    • Ravioli med jomfru-hummer
    • Reje-cocktail
    • Rejemad
    • Rejer med asparges
    • Rejer, stegte
    • Seppia
    • Østers, varme
    • Østers naturel
  • Snacks
    • Kaviar-appetizers
    • Stenbider-rogn-snacks
    • Vagtelæg med ørredrogn
  • Suppe
    • Billys karrysuppe
    • Burrida
    • Fest-bouillabaisse
    • Hummer-bisque
    • Klipfiske-
    • Reje-
    • Skaldyrs-bouillon
  • Sushi
    • Nigiri
    • Nori