Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Lys fiske-fond (Sous Vide)


Til 3 x 8 dl. Hver portion rækker til sauce/suppe til 4 personer.
 

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

 
  1. Kog hvidvin og Noilly Prat op, og lad det simre i 5 min. Køl helt af.

  2. Fjern evt. gæller, skyl fiskeskrogene helt rent for blod, og klip dem op i små stykker.

  3. Rens grøntsagerne og skær dem i tynde skiver.

  4. Hæld alle ingredienser i en stor vakuumpose og vakuumer.

  5. Tilbered ved 80° i 1,5 time.

Bruges som grundsten i fiske/skaldyrssaucer og -supper.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017