Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Madvarer: Kød


Fjerkræ

Andebryst, almindelig andKalkunbryst

KyllingebrystKyllingelår


Kalv

KalveinderlårKalvekæberKalv: LeverKalveskankKalvespidsbrystKalv, Rib-Eye (hel steg)Kalvetunge


Lam

Lam, bovLam, culotteLam, inderlår

LammekroneLam, skank


Okse

Okse: BovkerneCôtes du BoeufOkse-culotteOkse, flatiron

Okse, flank steakOkse, flatmeatOkse, haleOkse, klumpOkse, kotelet

Okse, kraftbenOkse, ribeyeOkse, roastbeef (inderlår)

Okse-spidsbrystT-boneTyndstegsfiletTyndstegsfiletOkse, tværrebOkse, yderlår


Svin

Svin: HjerteSvinekamSvinekoteletSvinekæber

Svin, nakkefiletRibbenstegSvin, skinkeSvin, spareribsSvin, spoleben

Vildsvinebov (snøret i net)


Vildt

Rådyrryg, oversideRådyrryg, overside


Vildtfugle

SkovdueFasanSneppe (skovsneppe)


Andet

Bison, ribeye-steg


Charcuteri

BaconBresaolaLomo


 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016