Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Svin: Skinke

Svin


Latin
English  
Deutsch  
Francais   
Italiano
Spaniol  
Længde Hel: 4-5 kg
Vægt
   
   

 

Her uden ben.

Svineskinke

Kendetegn
Saltet (sprængt) og røget - ofte meget salt. Bliver let tørt, hvis man ikke er meget forsigtig. Tilbered Sous Vide, hvis muligt.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning Tilberedes hel, kog evt. op først og kasser første hold vand for at fjerne lidt af saltet. Bliver saftig og mør tilberedt sous vide.
Typisk ret Med røræg og tomatsalsa, som pålæg (med italiensk salat).
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016