Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: T-bone Steak

Okse


Latin Bos taurus
English
Deutsch
Francais 
Italiano
Spaniol
Længde 30-40 cm
Vægt 300-450 g

Tbone steak

Kendetegn Skive af oksetyndsteg (nederste del af ryggen mellem højreb og tyksteg) med mørbrad og rygben. Hvis den er dobbelt så tyk, kaldes den Porterhouse Steak (til 2 personer).
Sæson  
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  300-350 g (med ben)
Holdbarhed
Tilberedning Tages ud af køleskab 30-60 minutter før stegning.
Typisk ret Steges ved fuld varme i 2 min på hver side og hviler et par minutter.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017