Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Nyretapper

Okse


Latin Bos taurus
English Hanger steak
Deutsch  
Francais  Onglet
Italiano  
Spaniol  
Længde 30 cm
Vægt 700 g

Okse: Nyretapper

Hel nyretap med den midterste hinde intakt

Okse: Nyretapper, delt

Yderside: Den midterste hinde fjernet

Okse: Nyretapper, delt

Inderside: Den midterste hinde fjernet

Kendetegn Smagfuldt, men ret sejt. Oplagt til Sous Vide (eller evt. grill).
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning (Marineres med f.eks. kiwi og) tilberedes (SousVide) ved lav varme i lang tid. Se sousvide.
Typisk ret  
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016