Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Kanin

Andet


Latin oryctolagus
English rabbit
Deutsch kaninchen
Francais  lapin
Italiano coniglio
Spaniol conejo
Længde 40-50 cm
Vægt 1,5 kg

Her er ryggen hugget over i 6-7 stykker, klar til gryden

Kendetegn Benene er bøjelige, hvis kaninen er frisk. Kødet ligner kylling, men er mere magert.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  200 g (uden skind og ben)
Holdbarhed
Tilberedning Indvolde og evt. hoved fjernes, skylles indvendigt for blodrester og tørres med køkkenrulle. Stegt, kogt eller grillet, ca. 4-5 kvarter ved svag-middel varme. Kan marineres (inkl. syre). Bliver nemt tørt.
Typisk ret Kaningryde
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016