Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Tværreb

Okse


Latin Bos taurus
English Short ribs
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol  
Længde  
Vægt  

 

Okse, tværreb

Tværsnit

Okse, tværreb

4 ben (halvt stykke), ca, 1600 g

Okse, tværreb
Okse, tværreb

8 ben (helt stykke i længden), ca, 3500 g

Okse, tværreb
Kendetegn Fedt stykke, men med meget smag. Skal langtidstilberedes, evt. Sous Vide. Svinder en del - efter ben, store fedtpartier, hinder er fjernet er der ca 35% tilbage.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150-200 g
Holdbarhed
Tilberedning  
Typisk ret  
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016