Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Ribeye (steg)

Okse


Latin Bos taurus
English Ribeye
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol  
Længde Ca. 30 cm
Vægt Ca. 1,4 kg

Okse, ribeye

  Okse, ribeye
Kendetegn Den store del af Entrecôten, længst oppe mod halsen.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150-200 g
Holdbarhed
Tilberedning Tages ud af køleskabet i god tid (1-2 timer). Som hel steg: Brunes ved høj varme og steges derefter ved lavere varme (160°-200°) i ovn. Bedst tilberedt sousvide.
Typisk ret Højrebssteg
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016