Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Lårtunge

Okse


Latin Bos taurus
English eye of round, salmon cut
Deutsch Seemerrolle, Schwanzrolle
Francais  ronde de gite noix
Italiano  
Spaniol redondo
Længde 20 cm
Vægt 1000-1500 g


Inderside

Yderside (hindesiden)

Kendetegn Sidder mellem inder- og yderlår på køllen. Ret magert (40% fedt), tilberedes forsigtigt for ikke at blive tørt.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning Hinder fjernes. Brunes og braiseres/ovnsteges (evt. koges) ved svag varme i 30 min.
Typisk ret Kalv i tun (Vitello Tonnato)
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016