And
Andebryst (almindelig)
Andebryst (berberi)
Gås
Kalkun
Kylling
Kyllingebryst
Kyllingehjerter
Kyllingelår
Perlehøne
Vildtfugle
Inderlår
Kotelet
Kæber
Lever
Rib-Eye
Skank
Spidsbryst
Tunge
Bov
Bryst
Culotte
Kølle
Hals
Hjerte
Krone
Nyre
Slag
Ryg
Bov, mellem
Bovkerne
Côte du boeuf
Filet
Flank steak
Flatiron steak
Flap meat
Hale
Højreb
Kraftben
Lårtunge
Klump
Mørbrad
Nyretapper
Ribeye (steg)
Roastbeef
T-bone
Tyndstegsfilet
Tykstegsfilet
Tværreb
Yderlår
Bayonne-skinke
Fedtnet
Brystflæsk, kogestykket
Kam
Nakkefilet
Ribbensteg
Skinke
Spareribs
Spoleben
Spæk, fersk
Spæk, røget
Tarme
Vildsvinebov
Dådyr
Rådyr
Rådyr-bov
Rådyr-hals
Rådyr-kølle
Rådyr-ryg
Rådyr-slag
Kanin
Bison Rib-Eye
Bacon
Bresaola
Chorizo
Lomo
Parmaskinke
San Danielle
Lam
Halv ryg skåret igennem på langs = en kvart ryg
© Copyright www.gugge.dk 2001-2024 - Opdateret 04-02-2024