Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Roastbeef af inderlår

Okse


Latin Bos taurus
English Roastbeef (from Top Round, Topside)
Deutsch  
Francais   
Italiano  
Spaniol  
Længde 35 cm
Vægt ca. 2 kg
Okse - Roastbeef (inderlår)
Kendetegn Skåret af inderlåret
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning Snøres (som på foto) for at holde formen. Tilberedes Sous Vide ved 54° i 8 timer, og brunes efterfølgende kort.
Typisk ret Roastbeef (skåret i tynde skiver), som regel koldt.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016