Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Bresse-hane

Kylling


Latin gallus gallus
English
Deutsch
Francais 
Italiano pollo
Spaniol
Længde
Vægt 1,8-2,5 kg

Kendetegn
Sæson
Område Bresse, Frankrig
Kvalitet
Portionsstørrelse  400 g (med skind og ben)
Holdbarhed
Tilberedning Fedt ved gumpen og løst halsskind skæres bort, skylles indvendigt for blodrester og tørres med køkkenrulle. Stegt, kogt eller grillet, ca. 4-5 kvarter ved middel varme. Bryst bliver mørt efter ca. 2/3 af samlet tid (dækkes med staniol, farseres, tilberedes separat - eller skær dybe snit i lårene). 
Typisk ret Farseret bryst, helstegt med hvidløg, grillet bryst
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017