Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Svin: Spareribs (af stegestykke)

Svin


Latin
English Ribs
Deutsch  
Francais   
Italiano
Spaniol  
Længde
Vægt 175 g

Svin: Spareribs (af stegestykke)

Svin: Spareribs (af stegestykke)

Kendetegn Ret fedt, som regel med bruskstykker, og nogle gange med et ribben.
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  1 stk (ca. 175 g)
Holdbarhed
Tilberedning Som ribbenssteg, gerne sous vide ved 74° i 12 timer og derefter kort, hård grill på alle sider.
Typisk ret Spareribs, med eller uden BBQ-marinade.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016