Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Kalkunbryst

Kalkun


Latin Meleagris gallopavo
English Turkey breast
Deutsch
Francais 
Italiano Tacchino
Spaniol
Længde
Vægt  

 


Kendetegn
Sæson Hele året
Område  
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g (uden skind og ben)
Holdbarhed
Tilberedning Som oftest skal kun ganske små fedtklumper fjernes. Meget magert, og bliver let tørt. Lynsteg små stykker ved hård varme, eller pak ind i bacon og steg ved svag varme.
Typisk ret Kalkunbryst SousVide (salt/sukkerlag i 12T og derefter 2T i SousVide til en kernetemperatur på 56°).
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017