Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Côte du boeuf

Okse


Latin Bos taurus
English
Deutsch
Francais 
Italiano
Spaniol
Længde 25-30 cm
Vægt 800-1200 g

Kendetegn Oksekotelet, her dobbelt, skåret af højrebet
Sæson  
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  200-300 g (med ben)
Holdbarhed
Tilberedning Tages ud af køleskab 30-60 minutter før stegning.
Typisk ret Steges ved fuld varme i 2 min på hver side, derefter i ovn eller på pande ved medium varme indtil 50° midtertemperatur + 20 min hvile: Côte du boeuf
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016