Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse: Flap meat

Okse


Latin  
English Flap meat, flap steak, faux hanger, sirloin tip
Deutsch  
Francais  bavette
Italiano  
Spaniol  
Længde  
Vægt 1.500 g

Okse - Flap meat (bavette)

Okse - Flap meat (bavette) Okse - Flap meat (bavette)
Kendetegn

Sidder under tyndstegen ned mod slaget. Ret mørt og meget smagfuldt.

Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning (Marineres og) tilberedes (SousVide). Fibrene går på den korte led, så det skal helst skæres ud i tynde stykker på skrå efter tilberedning.
Typisk ret Steaks i tynde skiver på skrå.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024