Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 8

<- Forrige

Næste ->


Eftermiddagsmiddag, april 2006 - 22 voksne

Snack

Stenbiderrognhapser

Stenbiderrogn-hapser (x 1)

    Oliven/tomat-snegle (x1)

Forretter


Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 3) Italienske boller
(x 2)
Laksetartar (x2) Tomatsalat (Insalata Caprese) (x 3)

Hovedrets-buffet


Koriandergravad oksekød (x 1,5) Agurkecreme (x 3)
Stegte kyllinglår (x 1)   2,5 kg nye kartofler vendt i dild
Lammekebab Lammekebab (x 1)  
Salat med pærer, rucola og tranebær
(x 2) 

Ost


400 g Pecorino 400 g Gorgonzola dolce (dolcelatte)
400 g Capra alpina (gedeost)   400 g Capra bianca (gedeost)
Tomme de Savoie 400 g Tomme de Savoie      

Dessert


Sort/hvid chokoladetærte Sort-hvid chokoladetærte x 1 Pekannøddetærte Pekannøddetærte x 1
      Espresso eller anden (italiensk) kaffe

Drikkevarer


  • 4 Cremant de Bourgogne
  • 4 Hvidvin Riesling
  • 2 rose
  • 4 Rødvin
  • 3 St. Feullien påskebryg
  • 3 1,5 l Coca Cola
  • 3 1,5 l appelsinvand
  • 6 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020