Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 15

<- Forrige

Næste ->


Sommerfest, maj 2017 - 30 voksne

 

Snack


Vagtelæg med ørredrogn    
Oliven/tomat-snegle (x 1) Vagtelæg med rogn (x1)    

Forretter


Borrebyvejbrød
Torskesalat

(x 3)

Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 3) 1 speltbrød 1 Borrebyvejbrød

Hovedretter


Kyllingelår tilberedt SousVide og derefter friterede Lammefrikadeller
Stegte kyllingelår
(x3)
Lammefrikadeller

(x2)

Serrano-skinke-fad Nye kartofler med dild (x4)
Ris/linsesalat, Birgits    
Birgits ris/linse-salat

(x3)

Salat med mango, chili og koriander (x3)    

Ost


Borrebyvejbrød  
4-5 franske oste 1 speltbrød 1 Borrebyvejbrød  

Dessert


Chokoladekaramelpinde  
Chokoladekaramel med saltede jordnødder (x2) Frugtsalat
(x5)
Vaniljeis
(x3)
 

Drikkevarer


  • 4 cremant
  • 7 hvidvin
  • 2 rose
  • 9 rødvin
  • 10 l øl
  • 3 store sodavand
  • 6 store danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020