|
Middag med mange små retter, april 2003 - 20 voksne/børn
Appetizers
Forret (serveres en ad gangen)
Buffet 1: Kød og grønt
Buffet 2: Ost
|
500 g Manchego |
|
|
500 g Gorgonzola
med akaciehonning |
|
500 g Prima Donna |
|
|
5 flutes (2 kg)
250 g smør
|
Buffet 3: Dessert med kaffe
Drikkevarer
- 3 champagne, Crémant de Bourgogne
- 4 hvidvin, Montes (Chile) Sauvignon Blanc Reserve 2002
- 4 hvidvin, Montes (Chile)
Chardonnay Reserve 2002
- 10 rødvin, Montes (Chile) Pinot
Noir ”Limited Selection”, Casablanca Valley
2001
- 5
1,5 l Coca Cola
- 5
1,5 l appelsinvand
- 8
1,5 l danskvand
- 8
øl
|
|
|