Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 5

<- Forrige

Næste ->


Middag med mange små retter, april 2003 - 20 voksne/børn

Appetizers


Oliven/tomat-snegle (x 2)

Forret (serveres en ad gangen)


Lakseruller med wasabicreme x 4    Fisketærte x 1
Tomatsalat (Insalata Caprese) x 2

 

Buffet 1: Kød og grønt


1,5 kg nye kartofler vendt i dild Langtidsbagte tomater x 2
Koriandergravad oksekød x 2 Roastbeef-ruller x 3
Agurkecreme x 2 Romainesalat med asparges x 2

Buffet 2: Ost


500 g Manchego 500 g Gorgonzola med akaciehonning
500 g Prima Donna 5 flutes (2 kg)

250 g smør

Buffet 3: Dessert med kaffe


Hindbær/- mandelkage x 2 Vanilieis x 2
Sarah Bernhardt x 1 Espresso etc.

Drikkevarer


  • 3 champagne, Crémant de Bourgogne
  • 4 hvidvin, Montes (Chile) Sauvignon Blanc Reserve 2002
  • 4 hvidvin, Montes (Chile) Chardonnay Reserve 2002
  • 10 rødvin, Montes (Chile) Pinot Noir ”Limited Selection”, Casablanca Valley 2001
  • 5 1,5 l Coca Cola
  • 5 1,5 l appelsinvand
  • 8 1,5 l danskvand
  • 8 øl
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020