Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 11

<- Forrige

Næste ->


12 voksne, august 2005

  Huskeliste  Indkøbsliste

Appetizers


 

Cremant du Bourgogne

Forretter


Lakseruller med wasabicreme

Gazpacho med jomfruhummerhaler og toast

Hovedret


 . 
Oksedaube med ribsgele og ovnstegte kartoffelbåde
 

 

 

Grøn salat

Ost


  Oste: Gorgonzola dolce, Pecorino, Montasio, og Parmeggiano Reggiano med ægte Balsamico

Dessert med kaffe


    

Chokoladekage med passionsfrugtsirup, stikkelsbærfool med kanelsticks samt friske hindbær og kirsebær
Espresso etc. med Vecchia og Armagnac

Drikkevarer


  • 3 Cremant du Bourgogne
  • 3 hvidvin
  • 7 rødvin
  • 1 1,5 l Coca Cola
  • 1 1,5 l appelsinvand
  • 5 1,5 l danskvand
  • 10 øl
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020