Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 14

<- Forrige

Næste ->


9 voksne, november 2006

Indkøb - Arbejdsplan

 

Appetizer og forret


Oliven/tomat-snegle (x 1) Torsk med avocado (x 1)

Hovedret


 .  Côte de Boeuf x 2 Ovnstegte kartoffelbåde (x2)
Spinattimbale

Spinattimbale (x1) Jakobs ægte bearnaisesauce (x1)

Ganerenser og ost


Æblesaftsorbet med champagne

3-4 forskellige italienske oste
med grillet ananas

Dessert med kaffe


     

Chokoladetærte (x1) Nougatis
Passionsfrugtcoulis
Passionsfrugtcoulis Espresso etc.

Drikkevarer


  • Loimer 2003 Spiegel Grüner Veltliner
  • Chateau Beychevelle 2002
  • Chateau Leoville Poyferre 1993
  • Banyuls 1996
  • Cognac Leyrat VSOP
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020