Forside
Opskrifter
Madvarer
Kaffe
Øl
Teknikker
SousVide
Register
Menuer
Fisk
Fjerkræ
Kød
Grønt
Tilbehør
Dessert
Brød
Frokost
Påske-
Sommer-
Buffet
Buffet 1
Buffet 2
Buffet 3
Buffet 4
Buffet 5
Buffet 6
Buffet 7
Buffet 8
Buffet 9
Buffet 10
Buffet 11
Buffet 12 (in English)
Buffet 13
Buffet 14
Buffet 15
Buffet 16
Buffet 16
Middag
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4 (kold)
Middag 5
Middag 6 (kold)
Middag 7
Middag 8
Middag 9
Middag 10
Middag 11
Middag 12
Middag 13
Middag 14
Middag 15 (japansk)
Middag 16 ("Tapas")
Middag 17
Middag 18
Middag 19
Middag 20
Middag 21
Middag 22
Middag 23
Middag 24
Jul og nytår
Julemiddag
Nytår 2001
Nytår 2003
Nytår 2005
Nytår 2007
Nytår 2009
Nytår 2015
Nytår 2023
Sommer
Sommer-middag 1
Sommer-middag 2
Andre menuer
Buffet 1
Buffet 2
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4
Middag 5
Middag 6
Voksenbuffet 11
<- Forrige
Næste ->
Frokostbuffet, april 2010 - 24 voksne
Indkøbsliste
Snack
Parmesan-småkager
(x 1)
Oliven/tomat-snegle
(x1)
Forretter
Lakseruller med wasabicreme
x 4
600 g
stenbiderrogn
med ristet brød, 2 rødløg og 7,5 dl Creme Frâiche 18%
Tomat/pebersuppe
med basilikumpesto (x 3)
Italienske boller
(x 2)
Hovedrets-buffet
Koriandergravet okse-inderlår, sellericreme og ristet rugbrød
(x 1)
Stegte kyllinglår
(x 1)
2
kg nye kartofler
vendt i dild
Ost
500 g
Pecorino
400 g
Gorgonzola dolce (dolcelatte)
med akaciehonning
500 g Prima Donna
Italienske boller
(x 1)
Dessert
Hindbær/- mandelkage
(x 2)
Tiramisu
(x 1)
Espresso eller anden (italiensk) kaffe
Drikkevarer
4 Cremant de Bourdeaux
4 Chardonnay
5 Côte du Rhône rose
6 Côte du Rhône rouge
3 1,5 l Coca Cola
3
1,5 l appelsinvand
Meget postevand
12 1787-øl
©
Copyright
www.gugge.dk
2001-2024 - Opdateret 04-02-2024
Tæller