Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 13

<- Forrige

Næste ->


12 voksne, maj 2006

Arbejdsplan

Indkøbsliste

Forretter


Oliven/tomat-snegle (x 1)

Lakseruller m. wasabicreme (x 2)

Tomattærte (x 1)

Hovedret


 .  Oksehøjrebs-kotelet
Oksehøjrebskotelet (x 3) med nye danske kartofler (x 3)
Krydder-mayonnaise

Salat med rucola og pærer

Krydder-mayonnaise Salat m. pærer og tranebær (x 2)

Dessert med kaffe


    

Chokoladekage (x2) Kanel/stjerneanis-is
Espresso etc.

Drikkevarer


  • 4 Empreinte du Temps Grenache Blanc
  • 7 Lamothe-Cissac Vielles Vignes Cru Bourgeois Haut-Médoc, 2001
  • 2 1,5 l Coca Cola
  • 6 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020