Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 23

<- Forrige

Næste ->


23 voksne, januar 2015  

1 Snacks


Sortfodsskinke-snacks

Sortfodsskinke-snacks

(Lustau Fino sherry)

2-4 Forretter


Laksewasabi-tapas, skiver 2 To slags røget laks med wasabi-creme, med flutes

(Lustau Fino sherry,
evt. Riesling)

Ravioli med hummerkød (tapas) 3 Ravioli med hummer

(Paul Cluver Chardonnay 2013)

Paul Cluver Chardonnay 2013
Rimsaltet torsk med rødbede (tapas) 4 Rimsaltet torsk med rødbedesalat

(Riesling Kabinett 2012)

5 Hovedret


Kalveribeye-tallerken

Kalve-Ribeye med kalveglace, karotter, forårsløg og Hasselback-kartoffel

(Lirac, Mont-Redon 2012)

Lirac 2012

6 Oste


Saint Felicien Fermier Paul Cluver Chardonnay 2013  
Comte Camembert Valencay Fourmet d'Ambert Saint Felicien

Chardonnay
(eller rød)

7 Dessert


Nøddechokolade-dessert med is

(Paul Cluver Noble Late Harvest 2012)

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020