Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 6

<- Forrige

Næste ->


Middag med mange små retter, april 2004 - 16 voksne/børn

Forrets-buffet


Avocado-jordskokke-salat x 2   Sellerilaks

 

  5 flutes (2 kg)    

150 g smør

 

Hovedrets-buffet


       
Lammefrikadeller Stegte kyllinglår x 1
Khichri (ris/linse-salat)   1 kg nye danske kartofler

Ost og dessert


  500 g Prima Donna 500 g Gorgonzola med akaciehonning
  Is med passionsfrugter  

Blåbærtrifli x 1

Drikkevarer


  • 2 hvidvin, Selaks Chardonnay 2002
  • 2 rosevin, Alsace Cépage Pinot Noir 2002
  • 2 rosevin, Coteaux du Languedoc 2002
  • 2 rødvin, Bourgogne
  • 3 1,5 l Coca Cola
  • 3 1,5 l appelsinvand
  • 8 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020