Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 20

<- Forrige

Næste ->


10 voksne, januar 2010  

Appetizer


 
Snacks: Parmesan-småkager
Oliven/tomat-snegle (x 1/2) Parmesan-småkager (x 1)


2 x Crémant d'Alsace Brut, Landmann

Forretter


Gravad laks

Gravad laks (x 1)

 

2 x Côtes du Roussillons, 2007 Clot de L'Oum

Hovedret


 

Dyrevildtgryde

Kartoffelmos

Letbitter salat

 

 

Dyrevildtgryde (x1)

 

 

 

 

 

med kartoffelmos (x2-3)

 

 

 

og letbitter salat med blå ost og valnødder (x1/2)
 

3 x Châteauneuf-du-Pape, 2007 Cuvée Herve

Dessert


Islagkage (x1/2) med kaffe og Calvados

 

Marsala

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020