Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Nytårsmiddag 2015

<- Forrige

Næste ->


9 voksne, december 2015

 

Kl 18-drink


 
Oliven/tomat-snegle (x 1)

 

 

(Cava/Cremant)

Forretter


 

4 SLAGS TORSK

Rimsaltet torsk med rødbede (x1/4)

Bagt torsk med avocado (x 1/4)

Ceviche (x 1/4)

Torskepirog (x 1/4)

 

(Hvidvin)

 

 

 

Ærtesuppe med Cremant

 

(Hvidvin(/Cremant)
 

Mathias' vildsvinepølser Mathias' vildsvinepølser (x 1/3 )
med frisk agurkesalat (x 1/2)

 

(Rødvin)

Hovedret


Dyreryg-medailloner med rødvinsglace Hasselback-kartofler og Waldorf-salat

 

(Rødvin)
 

Ost


Blåskimmelostefad

Blandede oste med kvædemarmelade

Dessert


Ribs/chokolade-islagkage
med friske blåbær

 

(Chokoladekage til nøddeallergikere)

 

Kaffe

Klokken 12


Peanuts Kolde øl
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020