Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 16

<- Forrige

Næste ->


Sommerfest, maj 2016 - 20 voksne

 

Snack


     
Cashewnødder med sojasirup x 1      

Forretter


   
Toast, laks, røræg og asparges x 2,5 Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 4)   2 bagerbrød

Hovedretter


 
Sprængt Kyllingebryst 800 g (SousVide) x 3 Ribeye-kappe Salat af grøntsagstern x 1
 
Salat med ærter,  forårsløg og parmesan x 2
     
Nye franske kartofler (x4)      

Ost


   
4-5 franske oste 2 bagerbrød Kvædemarmelade  

Dessert


   
Chokoladelkage x 2 Vaniljeis
(x2)
Rabarberkompot Jordbærsmoothie

Drikkevarer


  • 4 cremant
  • 5 hvidvin
  • 2 rose
  • 7 rødvin
  • 10 l øl
  • 3 store sodavand
  • 6 store danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020