Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 6

<- Forrige

Næste ->


Middag med mange små retter, maj 2003 - 25 voksne

Appetizers


Crostini

Småretterne


Appelsinsalat x 3    Lakseruller med wasabicreme x 4
Tomatsalat (Insalata Caprese) x 3 Grillet jomfruhummer i hvidløgsdressing x 2
Marinerede squash x 5
2 kg nye kartofler vendt i olie, skalotteløg og basilikum Parmaskinke med radicchio og balsamico x 3

 

Grillede peberfrugter x 1 Grov svinepostej x 0,5
Romainesalat med asparges x 2 Roastbeef-ruller x 4

Ost


500 g Pecorino 300 g Dansk Råmile
300 g Gorgonzola med akaciehonning

Brød


3 kg godt brød

Dessert med kaffe


Tiramisu x 3 Espresso etc.

Drikkevarer


12 fl. hvidvin 16 fl. rødvin

 

Indkøbsbliste

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020