Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 21

<- Forrige

Næste ->


8 voksne, oktober 2010  

Appetizer


Snacks: Parmesan-småkager

Parmesan-småkager (x 1)


2 x Crémant de Bordeaux 2006

Forret


 

Torsk med avocado (x 1)

 

2 x Montes Sauvignan Blanc 2008 Limited Selection

Hovedret


 

Dyrevildtgryde

Kartoffelmos med persille

Letbitter salat

 

 

Dyrevildtgryde (x 2/3)

 

 

med

 

 

kartoffelmos med persille (x2)

 

og

 

 

letbitter salat med blå ost og valnødder (x1/2)
 

2 x 2007 Chateauneuf-du-Pape, "Cuvée du Baron, Chateau Fortia

Dessert med kaffe


    

Rosmarinæbler med calvados-flødeskum (x 1,5)
 
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020