Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 13

<- Forrige

Næste ->


Frokostbuffet, maj 2013 - 27 voksne  

Snack


  Oliven og mandler     Toast med spansk pate

Forretter


Gravad laks Gravad laks (x 2) med speltbrød   Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 1,5)

Hovedrets-buffet


  600 g Sortfods-skinke med 3 stk melon i både   Stegte kyllingelår (x 2)
Fiskefrikadeller med remoulade x 2   3 kg nye kartofler vendt i dild
  Grøn salat med ærter     Spidskålssalat med conferencepærer, salatløg, rucola, dild, ristede cashewnødder og chiliolie

Ost


  500 g Vesterhavsost 800 g Gorgonzola dolce (dolcelatte)
Tomme de Savoie 1000 g Tomme de Savoie     Gederulle

Dessert


Chokoladekage x 1 med vanilje/cremefraiche Pavlova x 2

Drikkevarer


  • 6 Cremant de Bordeaux
  • 6 Hvidvin Alsace
  • 3 Côte du Rhône rose
  • 3 spansk rose
  • 6 Chianti Classico
  • 6 Baby Fortia
  • 4 1,5 l Coca Cola
  • 4 1,5 l appelsinvand
  • Meget danskvand
  • 12 1787
  • 3 dåsefadøl
  • 8 weisbier
  • 12 Urquell
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020