Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 9

<- Forrige

Næste ->


Eftermiddagsmiddag, april 2007 - 22 voksne

Snack

  Oliven/tomat-snegle (x1) Wasabiærter (200 g)  
1 kg nye ærter      

Forretter


Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 2,5) Laksetartar (x2)
Koriandergravet okseinderlår på sellericreme og ristet rugbrød Koriandergravet okseinderlår på sellericreme og ristet rugbrød (x 1)    

Hovedrets-buffet


Côte de Boeuf
(x 1)
Stegte kyllinglår
(x 2)
2,5 kg nye kartofler vendt i dild, med smør  
Salat med pærer, rucola og tranebær
(x 2) 

Ost


400 g Pecorino

med abrikossyltetøj med spidskommen

400 g Gorgonzola dolce (dolcelatte)
  400 g italiensk råmælksost (ko)   Italienske boller
(x 2)

Dessert


Jordbær dyppet i chokolade Jordbær dyppet i chokolade (x 3) Nougatis og vanilieis (ialt 3-4 portioner)
Gulerodskage Gulerodskage (x 1,5)   Espresso eller anden (italiensk) kaffe

Drikkevarer


  • 3 Cremant de Bourgogne Rose
  • 3 Hvidvin Riesling
  • 3 rose
  • 8 Rødvin
  • 3 Bock påskebryg Nørrebros bryghus
  • 2 1,5 l Coca Cola
  • 2 1,5 l appelsinvand
  • 6 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020