Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Nytårsmiddag 2003

<- Forrige

Næste ->


8 voksne, december 2003

Indkøbsliste

Appetizers


Butterdejssnacks

Blanc de Blancs Brut, Bassereau

Forret 1


Rimsaltet torsk

Sauvignon Blanc, Villa Maria 2001, New Zealand

Forret 2


Ravioli med jomfruhummerhaler

Tokay Pinot Gris, Michel Schoepfer 2001

Mellemret


Helstegt foie gras (x 1/2)

Muscat de Frontignan, chateau de Stony en Languedoc 2001

Hovedret


Oksetatar med pommes frites og salat (x 1/2)

Gewurztraminer, Michel Schoepfer 1999

Ost


Ost med stegte pærer (i alt 600 g ost)

Riesling, Michel Schoepfer 2001

Dessert


Chokoladekage med passionsfrugtcreme

Muscat de Frontignan, Chateau de Stony 2001

Kaffe


Espresso etc.

 

Klokken 12


  Kransekage

Asti Spumante

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024