Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 7

<- Forrige

Næste ->


Middag med mange små retter, marts 2005 - 14 voksne

Snack

Bruscetta med trøffelsvampesauce

Forret


Tomat/pebersuppe med basilikumpesto (x 2) Italienske boller (x 2)

Hovedrets-buffet


Risotto med trøffelsmør (x 2) 500 g Bresaola
      Grøn salat med avocado, forårsløg og rucola (x 2)

Ost


500 g Pecorino 500 g Gorgonzola
500 g Parmigiano  

 

Mostarda

Dessert


Citrontærte (x1,5) Fyldte chokolader Fyldte chokolader
      Espresso eller anden italiensk kaffe

Drikkevarer


  • Hvidvin (Mads' vinvogn)
  • Rødvin (Mads' vinvogn)
  • 4 1,5 l Coca Cola
  • 2 1,5 l appelsinvand
  • 8 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020