Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 10

<- Forrige

Næste ->


Frokostbuffet, april 2008 - 24 voksne

Snack

Bruschetta med kyllingelever x 1   Bruschetta med parmaskinke x 1

Forretter


         Kartoffel/porre-suppe med røget laks x 2   1 grovspeltbrød

1 kg stenbiderrogn med ristet brød, rødløg og Creme Frâiche Tomatsalat (Insalata Caprese) (x 2)

Hovedrets-buffet


       
Hjortemedaljoner med avocado/chili-pure Hjortemedaljoner med avocado/chili-pure x 2,5   2 kg nye kartofler vendt i dild
Små frikadeller x 2  
Salat med pærer, rucola og tranebær
(x 2) 
Spinatomelet Spinatomelet x 1      

Ost


  400 g gedepecorino med krydderurter 400 g Gorgonzola dolce (dolcelatte)
  800 g     250 g brie

Dessert


Birs nøddechokoladeroulade Birs nødde-chokolade-roulade x 1 Birs nøddechokoladeroulade Chokoladesveskekage x 1
      Espresso eller anden (italiensk) kaffe

Drikkevarer


  • 4 Cremant de Bourgogne
  • 4 Chablis
  • 2 hvid Graves
  • 5 Côte du Rhône rose
  • 8 Côte du Rhône rouge
  • 2 1,5 l Coca Cola
  • 2 1,5 l appelsinvand
  • Meget postevand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020