Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Voksenbuffet 17

<- Forrige

Næste ->


Sommerfest, maj 2015 - 30 voksne

 

Snack


     
Oliven/tomat-snegle (x 1)      

Forretter


   
Kammusling på spinat

(30 stk)

Asaparges-ærtesuppe

(x 5)

1 speltbrød 4 baguettes
fra bageren

Hovedretter


Kyllingelår tilberedt SousVide og derefter friterede    
Kyllingelår
(30 stk)

Cuvette af ungdyr

(3 kg)

Salat Nye kartofler med dild (x4)

Ost


 
4-5 oste 1 speltbrød Knækbrød Kvædemarmelade

Dessert


     
Rabarber med vaniljecreme      

Drikkevarer


  • 4 cremant
  • 7 hvidvin
  • 2 rose
  • 9 rødvin
  • 30 øl
  • 3 store sodavand
  • 6 store danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020