Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 19

<- Forrige

Næste ->


10 kvinder, oktober 2007  

 

Appetizere


 Snacks: Parmesan-kranse
Parmesan-kranse (x 1)

Forretter


Hummerbisque med kammuslinger
Hummerbisque x 2
Tuntatar
Tuntatar med myntesuppe (x 1)

Hovedret


Lammeryg i ovn
Lammeryg i ovn (x 1)
Ovnbagt kartofler
Bagte krydderkartofler (x 1/2)
Aubergine-ratatuille

Aubergine-ratatuille (x 1/2)

 

Ost


Gorgonzola dolce 600 g oste: Gorgonzola dolce, Bella Donna og Manchego

Dessert


Æbletærte
 
Æbletærte (x 1) med calvados-flødeskum (x 1) Espresso etc. med

200 g Summerbird-chokolader

Drikkevarer


  • 3 Cremant du Bourgogne
  • 1 Selaks Sauvignon Blanc
  • 2003 Chateau Fortia, Chateauneuf-du-Pape
  • 1/3 Calvados
  • 1 Cola
  • 3 Danskvand
  • 8 øl
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020