Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 12

<- Forrige

Næste ->


6-7 voksne, november 2005

  Indkøbsliste

Appetizers


Grissini med sesam

Cremant de Bourgogne

Forretter


Grillet hummer (x 1,5)

Billys flødelegerede karryrejesuppe

Billys flødelegerede karrysuppe
(x 0,5)

Hovedret


 .  Oksemørbrad i parmaskinke
Oksemørbrad i parmaskinke (x 1) med ovnbagte kartofler (x 1,5)
Salat med rucola og pærer

Salat med pærer, rucola og tranebær (x 2)

Ost


Gorgonzola dolce 400-600 g oste: Gorgonzola dolce og italiensk gedeost

Dessert med kaffe


    

Rosmarinæbler med calvados-flødeskum (x 1,5) og kanelsticks (x 1)
Espresso etc. med chokolader og Calvados

Drikkevarer


  • 2 Cremant du Bourgogne
  • 1 hvidvin 1: Pouilly-Fumé Domaine Masson 2001
  • 2 hvidvin 2: Gewurztraminer, Chile
  • 2 Speri 2000 Amarone Classico
  • 1 1,5 l Coca Cola
  • 1 1,5 l appelsinvand
  • 4 1,5 l danskvand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020