Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
                       

Opskrifter og råvareleksikon: DECEMBER

Karsten Tanggaard

Borrebyvej 58

2700  Brønshøj

post@gugge.dk

 

Kurser i
sous vide

i Meyers Madhus

Sous Vide-kurser i Meyers Madhus

NYT: Jul uden stress!

Opskriftsregister
SØG i 107.579 henvisninger til indhold i 570 kogebøger/madblade. Log ind og søg i dine egne!

Sous vide i dit eget køkken
Seneste tilføjelse: SOUS VIDE i dit eget køkken

 

Decembers danske råvarer


Nytårsmenuer

  • Nytårsmenu 2015: Torske-symfoni, ærtesuppe med cremant, Mathias' vildsvinepølse, rådyrryg med rødvinsglace og ribs/chokolade-islagkage.
  • Nytårsmenu 2009: Fest-bouillabaisse, trøffelæg, rådyrryg og islagkage.
  • Nytårsmenu 2007 med bl.a. Sukkersaltet torsk med peberrodsis, Indbagt kronhjorteryg og honningkage.
  • Nytårsmenu 2005 med bl.a. hummerbisque, kalvemedaljon og nøddecremekage
  • Nytårsmenu 2003 med bl.a. foie gras, oksetatar og chokolade-kage med passionsfrugtcreme.
  • Nytårsmenu 2001 med bl.a. rimsaltet torsk, dyreryg og pære Belle Helene med chokoladetærte og vaniljeis.

December-opskrifter


De nyeste opskrifter

Borrebyvej 58, 25.12.2014
<-- Nov

DECEMBER

Jan -->

 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017