Forside
Opskrifter
Madvarer
Kaffe
Øl
Teknikker
SousVide
Register
Menuer
Fisk
Fjerkræ
Kød
Grønt
Tilbehør
Dessert
Brød
Frokost
Påske-
Sommer-
Buffet
Buffet 1
Buffet 2
Buffet 3
Buffet 4
Buffet 5
Buffet 6
Buffet 7
Buffet 8
Buffet 9
Buffet 10
Buffet 11
Buffet 12 (in English)
Buffet 13
Buffet 14
Buffet 15
Buffet 16
Buffet 16
Middag
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4 (kold)
Middag 5
Middag 6 (kold)
Middag 7
Middag 8
Middag 9
Middag 10
Middag 11
Middag 12
Middag 13
Middag 14
Middag 15 (japansk)
Middag 16 ("Tapas")
Middag 17
Middag 18
Middag 19
Middag 20
Middag 21
Middag 22
Middag 23
Middag 24
Jul og nytår
Julemiddag
Nytår 2001
Nytår 2003
Nytår 2005
Nytår 2007
Nytår 2009
Nytår 2015
Nytår 2023
Sommer
Sommer-middag 1
Sommer-middag 2
Andre menuer
Buffet 1
Buffet 2
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4
Middag 5
Middag 6
Middag 7: Opgaver
11 voksne, november 2003
Se menuen
Opgaver for 8 mennesker
OVN
OVN
OVN
OVN
OVN
Min
1630
1700
1730
1800
1830
Oliven/tomat-snegle
60
Susanne
x
Lakseruller med wasabicreme
30
Carsten
Bøf af argentinsk højreb
30
Carsten
Vinhandler-sauce
60
Billy
Ovnstegte kartoffelbåde
30
Thomas V
x
Farserede svampe
60
Lisbeth
x
Salat
30
Thomas V
Oste-tilbehør (pærer)
+ anrette ost
45
Karsten
Chokoladekage
60
Thomas O
x
2 slags is
60
Karsten
Dække bord
60
Gugge
©
Copyright
www.gugge.dk
2001-2024 - Opdateret 04-02-2024
Tæller