Forside
Opskrifter
Madvarer
Kaffe
Øl
Teknikker
SousVide
Register
Menuer
Fisk
Fjerkræ
Kød
Grønt
Tilbehør
Dessert
Brød
Frokost
Påske-
Sommer-
Buffet
Buffet 1
Buffet 2
Buffet 3
Buffet 4
Buffet 5
Buffet 6
Buffet 7
Buffet 8
Buffet 9
Buffet 10
Buffet 11
Buffet 12 (in English)
Buffet 13
Buffet 14
Buffet 15
Buffet 16
Buffet 16
Middag
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4 (kold)
Middag 5
Middag 6 (kold)
Middag 7
Middag 8
Middag 9
Middag 10
Middag 11
Middag 12
Middag 13
Middag 14
Middag 15 (japansk)
Middag 16 ("Tapas")
Middag 17
Middag 18
Middag 19
Middag 20
Middag 21
Middag 22
Middag 23
Middag 24
Jul og nytår
Julemiddag
Nytår 2001
Nytår 2003
Nytår 2005
Nytår 2007
Nytår 2009
Nytår 2015
Nytår 2023
Sommer
Sommer-middag 1
Sommer-middag 2
Andre menuer
Buffet 1
Buffet 2
Middag 1
Middag 2
Middag 3
Middag 4
Middag 5
Middag 6
Middag 8: Opgaver
9 voksne, november 2004
Se menuen
Opgaver for 8 mennesker
Min
1700
1730
1800
1830
1900
Kaviar på kartoffel
(x 2)
60
Maj
Tomattærte
60
Carsten
OVN
OVN
Oksetatar
60
Billy
Pommes frites og salattilbehør
30
Lisbeth
OVN
Blandet salat med asparges
30
Thomas/Lene
Oste-
anretning
30
Karsten
Hindbær/mandelkage
60
Thomas/Lene
OVN
Espresso etc.
og chokolade
30
Karsten
Dække bord
30
Gugge
Dekantere rødvin
10
Karsten
VIN
Hvidvin på køl
10
Karsten
VIN
Ost ud
5
Karsten
OST
©
Copyright
www.gugge.dk
2001-2024 - Opdateret 04-02-2024
Tæller