Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hønsesalat


4 personer (for- eller frokostret)

 

Hønsesalat

  1. Aspargesene gøres i stand: De grønnes nederste del knækkes af (dette giver automatisk den rigtige mængde top tilbage) – evt. hvide asparges skrælles
  2. Aspargesene koges i saltet vand ca. 3 min (hvide 6 min) og køles af. Deles evt.
  3. Champignon renses, skylles, tørres og skæres i grove stykker.
  4. Dressingen piskes sammen og kylling, asparges og champignong røres i. Smag til med salt og peber og stil på køl
  5. Steg baconen ved middel varme til de er sprøde og læg på køkkenrulle og dup fedtet af.
  6. Fordel bacon over salaten (eller ved siden af), og drys evt. lidt karse på toppen.

Serveres med godt brød, gerne ristet rugbrød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017