|
Andebryst i gin
3 personer - meget kraftigt kød.
-
Rosmarinkvisten ribbes for blade, der hakkes fint.
-
Enebær, allehånde og peber ristes et par minutter på en
meget varm, tør støbejernspande
-
Stødes sammen med salt, sukker og rosmarin og gin
blades i.
-
Andebrysterne tørres af og skindsiden skæres i tern
(netop ned til kødet).
-
Det hele kommes i en plastikpose og lagen gnides godt
ind i kødet.
-
Trækker ved stuetemperatur i 2-3 timer (eller natten
over i køleskab)
-
Kødet lægges på en kold tefalpande og
steges ved middel varme i 15 min (de sidste 3 på kødsiden). Hæld lagen ved
de sidste 10 min.
-
Kødet tages op,
pakkes ind i sølvfolie og viskestykke og trækker 10 minutter.
Serveres
med godt brød og en fyldig grøn salat.
|