Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Andebryst i gin


3 personer - meget kraftigt kød.

 

Andrebryst i gin
  1. Rosmarinkvisten ribbes for blade, der hakkes fint.

  2. Enebær, allehånde og peber ristes et par minutter på en meget varm, tør støbejernspande

  3. Stødes sammen med salt, sukker og rosmarin og gin blades i.

  4. Andebrysterne tørres af og skindsiden skæres i tern (netop ned til kødet).

  5. Det hele kommes i en plastikpose og lagen gnides godt ind i kødet.

  6. Trækker ved stuetemperatur i 2-3 timer (eller natten over i køleskab)

  7. Kødet lægges på en kold tefalpande og steges ved middel varme i 15 min (de sidste 3 på kødsiden). Hæld lagen ved de sidste 10 min.

  8. Kødet tages op, pakkes ind i sølvfolie og viskestykke og trækker 10 minutter.

Serveres med godt brød og en fyldig grøn salat.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017