|
Wagamama ramen
4 personer - tilpasset efter wagamama-kogebogen
|
*) Kan undværes, smager ikke af meget, men giver ekstra fylde
(protein)
|
-
Tofuen
skæres i 1 cm tykke skiver og steges i olien på en
tefalpande ved god varme i 2 min på hver side til de har
taget lidt farve.
- Kog æggene 10 min og pil dem.
- Grill kyllingebrysterne på en ret varm grillpande i
4 min på hver side. Tag panden af ilden og lad brysterne
trække 5-10 min.
- Ægnudlerne koges i rigelig letsaltet vand i 2 min
til de næsten er kogte. Hæld dem i et dørslag og brus
med koldt vand. Lad dem dryppe af.
-
Rens
og skyl pak choi-kålen og skær bladene i skiver på 1 cm.
- Skær krabbestængerne i stykker på 2 cm
- Rens foråsløgene og skær dem i 1 cm tykke skiver på
skrå
- Læg tangen i en stor skål og hæld kogende vand over.
Træk i 5 min og hæld vandet fra, pres det sidste vand
ud. Hak tangen meget groft.
- Skær kyllingebrysterne i 1 cm skiver på skrå.
-
Varm
suppen til kogepunktet i en stor gryde og smag til med
salt og peber (skal smage af noget)
- Hæld bambusskud, pak choi-kål, kamaboka-oka,
krabbestænger og rejer i, og kog hurtigt op. Tilsæt
forårsløg til sidst.
- Fordel nudler og tofu i varme serverings- eller
portionsskåle, hæld suppen over og pynt med æg,
kyllingebryst og wakametang.
Serveres evt. med brød. |