Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Wagamama ramen


4 personer - tilpasset efter wagamama-kogebogen

 

Wagamama ramen

 *) Kan undværes, smager ikke af meget, men giver ekstra fylde (protein)

  1. Wagamama ramen, ingredienserTofuen skæres i 1 cm tykke skiver og steges i olien på en tefalpande ved god varme i 2 min på hver side til de har taget lidt farve.
  2. Kog æggene 10 min og pil dem.
  3. Grill kyllingebrysterne på en ret varm grillpande i 4 min på hver side. Tag panden af ilden og lad brysterne trække 5-10 min.
  4. Ægnudlerne koges i rigelig letsaltet vand i 2 min til de næsten er kogte. Hæld dem i et dørslag og brus med koldt vand. Lad dem dryppe af.
  5. Wagamama ramen, ingredienserRens og skyl pak choi-kålen og skær bladene i skiver på 1 cm.
  6. Skær krabbestængerne i stykker på 2 cm
  7. Rens foråsløgene og skær dem i 1 cm tykke skiver på skrå
  8. Læg tangen i en stor skål og hæld kogende vand over. Træk i 5 min og hæld vandet fra, pres det sidste vand ud. Hak tangen meget groft.
  9. Skær kyllingebrysterne i 1 cm skiver på skrå.
  10. Wagamama ramen, ingredienserVarm suppen til kogepunktet i en stor gryde og smag til med salt og peber (skal smage af noget)
  11. Hæld bambusskud, pak choi-kål, kamaboka-oka, krabbestænger og rejer i, og kog hurtigt op. Tilsæt forårsløg til sidst.
  12. Fordel nudler og tofu i varme serverings- eller portionsskåle, hæld suppen over og pynt med æg, kyllingebryst og wakametang.

Serveres evt. med brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017