Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Sommermiddag - rækkefølge for tilberedning


Opskrifter

Indkøbsliste

5 DAGE før!!

  1. Koriandergravad oksekød (10m)   **

4 timer før

  1. Brød (20m + 3,5t + afkøle)   **
  2. Vand, øl og hvidvin på køl (5m)   *

3 timer før

  1. Vanilieis (30m + 1t + 2t)   **
  2. Dryp yoghurten af (5m + 2 t)   *
  3. Koge nakkefilet (5m + 1t + 30m afkøle)   *
  4. Bagte tomater med hvid Castello (20m + 1t + 15m)   ***
  5. Pære Belle Helene (1t + 1t trække/køle)   ***
  6. Chokoladetærte, mørdej (15m + 1 t)   **
  7. Optø butterdej (1m)   *

2 timer før

  1. Pastarulle, pasta (30m + 30m + 30m)   ***
  2. Pastarulle, fyld (50m + kogning 15m)   ****

1 time før

  1. Tunsauce (30m) + udskære nakkefilet og anrette (10m)   ***
  2. Oliven/tomat-snegle (30m + 15m)   ***
  3. Agurkecreme, agurker (5m + 30m)   *
  4. Tomatsalat (20m)   **
  5. Udskære oksekød (10m)   ***
  6. Romainesalat med asparges (20m)   **
  7. 2 kg nye kartofler (5m + 30m)   *
  8. 250 g Pecorino (5m)   *
  9. Chokoladetærte, fyld + bage (30m + 10m)   **
  10. Dække bord

Sværhedsgrad: * = meget let, ***** = kræver koncentration og seriøs indstilling

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024