|
Sommermiddag - rækkefølge for tilberedning
Opskrifter
Indkøbsliste
5 DAGE før!!
- Koriandergravad oksekød (10m) **
4 timer før
- Brød (20m + 3,5t + afkøle) **
- Vand, øl og hvidvin på køl (5m) *
3 timer før
- Vanilieis (30m + 1t + 2t) **
- Dryp yoghurten af (5m + 2 t) *
- Koge nakkefilet (5m + 1t + 30m afkøle) *
- Bagte tomater med hvid Castello (20m + 1t + 15m) ***
- Pære Belle Helene (1t + 1t trække/køle) ***
- Chokoladetærte, mørdej (15m + 1 t) **
- Optø butterdej (1m) *
2 timer før
- Pastarulle, pasta (30m + 30m + 30m) ***
- Pastarulle, fyld (50m + kogning 15m) ****
1 time før
- Tunsauce (30m) + udskære nakkefilet og anrette (10m) ***
- Oliven/tomat-snegle (30m + 15m) ***
- Agurkecreme, agurker (5m + 30m) *
- Tomatsalat (20m) **
- Udskære oksekød (10m) ***
- Romainesalat med asparges (20m) **
- 2 kg nye kartofler (5m + 30m) *
- 250 g Pecorino (5m) *
- Chokoladetærte, fyld + bage (30m + 10m) **
- Dække bord
Sværhedsgrad: * = meget let, ***** = kræver koncentration og seriøs
indstilling
|
|
|
|
|