|
Sommermiddag - indkøbsliste
Opskrifter
Tilberednings-rækkefølge
Kød
- 1 kg nakkefilet (svin eller kalv)
|
|
Fisk
Ost
-
300 g frisk ricotta
-
225 g hvid Castello
|
- 250 g Pecorino (spise)
- 115 g friskreven Parmesan
|
Mejeri og æg
|
-
50 g gær
-
3 plader butterdej
-
5 store, friske æg
-
18 friske æggeblommer
|
Grønt
-
50 g soltørrede tomater
-
65 g tørrede rørhatte (porchini)
-
225 g champignon i grove skiver
-
1 lille, finthakket rødløg
-
700 g frisk spinat
-
1 stort eller 2 små hoveder romainesalat (evt. icebergsalat)
-
1 bundt grønne asparges
-
2 store agurker
-
2 forårsløg
-
3 skalotteløg
-
2 kg nye kartofler
-
19 modne tomater
-
4 pærer
|
-
2 bdt (1 bakke) rucola
-
1 hvidløg
-
6 spsk kapers
-
4 citroner
-
100 g udstenede sorte oliven
-
60 g pinjekerner
-
2,5 spsk balsamico
-
3/4 bundt hakket bredbladet persille
timian, rosmarin, basilikum
-
2 håndfuld basilikum
-
1 håndfuld frisk merian
-
1/4 tsk friskrevet muskatnød
|
Kolonial
Drikkevarer
-
10 Tuborg
-
3 fl. hvidvin
-
6 fl. rødvin
|
|
|
|
|
|
|