Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Sommermiddag - indkøbsliste


Opskrifter

Tilberednings-rækkefølge

Kød

  • 1 kg nakkefilet (svin eller kalv) 
  • 800 g afpudset okseinderlår (eller andet godt oksekød)

Fisk

  • 350 g tun (i olie) 

Ost

  • 300 g frisk ricotta 

  • 225 g hvid Castello 

  • 250 g Pecorino (spise)
  • 115 g friskreven Parmesan 

Mejeri og æg

  • 3,5 dl cultura naturel (evt. Gaio, yoghourt naturel eller A-38) 

  • 2 dl græsk yoghurt

  • 3/4 l piskefløde 

  • 200 g smør 

  • 50 g gær 

  • 3 plader butterdej 

  • 5 store, friske æg 

  • 18 friske æggeblommer 

Grønt

  • 50 g soltørrede tomater 

  • 65 g tørrede rørhatte (porchini) 

  • 225 g champignon i grove skiver 

  • 1 lille, finthakket rødløg 

  • 700 g frisk spinat 

  • 1 stort eller 2 små hoveder romainesalat (evt. icebergsalat) 

  • 1 bundt grønne asparges 

  • 2 store agurker

  • 2 forårsløg 

  • 3 skalotteløg

  • 2 kg nye kartofler

  • 19 modne tomater 

  • 4 pærer 

  • 2 bdt (1 bakke) rucola

  • 1 hvidløg 

  • 6 spsk kapers 

  • 4 citroner

  • 100 g udstenede sorte oliven 

  • 60 g pinjekerner 

  • 2,5 spsk balsamico

  • 3/4 bundt hakket bredbladet persille 
    timian, rosmarin, basilikum 

  • 2 håndfuld basilikum 

  • 1 håndfuld frisk merian 

  • 1/4 tsk friskrevet muskatnød 

Kolonial

  • 3 spsk hvidvinseddike 

  • 200 g groft salt 

  • 200 g mørk farin (puddersukker) 

  • 100 g hele korianderfrø (ikke knuste)

  • 125 g durummel (Tipo 00)

  • 125 g semolina 

  • 1 kg durumhvedemel 

  • 1,1 kg hvedemel 

  • 1,2 kg sukker 

  • 3 stænger vanilie 

  • Evt. 1/2 dl Poire 

  • 1,5 spsk Dijonsennep 

  • 300 g chokolade (Valhrona 70%) 

  • 4 dl vindruekerneolie

  • 3 dl olivenolie 

Drikkevarer

  • 10 Tuborg 

  • 3 fl. hvidvin 

  • 6 fl. rødvin 

  • 6 stk. 1 1/2 l danskvand 

  • 4 stk. 1 1/2 l cola/sodavand

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024