Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Foccacia


Til en bradepande. Skal startes dagen før!

Fordej

Dejen


Her er brugt næsten dobbelt så meget dej og mindre hævetid - så stykket er blevet for tykt og med for lidt luft i krummen.

  1. Smuldr gæren i skålen (til køkkenmaskinen) med vandet, tilsæt 200 g af melet og rør godt rundt.

  2. Dæk skålen med film og lad den stå ved stuetemperatur natten over.

Brød

2’45

  1. Kom vand, fordej og 1 spsk salt i køkkenmaskineskålen og bland med dejkroge til en jævn grød.

  2. Tilsæt melet en kop ad gangen - undlad evt. de sidste 2 kopper, hvis dejen slipper skålen.

  3. Lad det køre i 10 minutter til dejen er glat og smidig.

  4. Læg dejen i oliesmurt skål og dæk med oliesmurt film.

  5. Hæver til dobbelt størrelse i ca. 1,5 time.

1’00

  1. Vend dejen ud i en bradepande beklædt med bagepapir. Tryk og stræk dejen så den fordeles jævnt over hele bradepanden (helt ud til kanterne).

  2. Tryk fordybninger med fingrene med 5 cms mellemrum.

  3. Stænk dejen med olivenolie og fordel rosmarinnåle og den sidste spsk salt over dejen.

  4. Dæk med oliesmurt film.

  5. Efterhæv et lunt sted i 45 minutter.

0'25

  1. Bag i ca. 20-25 min ved 220° til overfladen er gyldenbrun.

  2. Lad det køle af på en bagerist så den bliver sprød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017