Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Pitabrød


Til 12 brød
 

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

 

Saml og ælt dejen

  1. Smuldr gæren i vandet og rør rundt til den er opløst.

  2. Rør sukker, salt og olivenolie i.

  3. Rør gradvist alt melet ind i blandingen.

  4. Ælt dejen grundigt, til den er helt glat.

  5. Læg den i en oliesmurt skål, dæk til og lad den hæve 1 time ved stuetemperatur.

Form til fladbrød

  1. Sæt ovnen på 220° varmluft.

  2. Slå dejen ned, og rul den til en pølse, der deles i 12 stykker.

  3. Rul hvert stykke ud til et 2-3 mm tykt fladbrød (pizzaform).

  4. Fordel på bagepapir på 2 bageplader og dæk med film.

  5. Lad dem hæve i 30 min.

Bag

  1. Fjern filmen, pensl/spray brødene med vand og bag i den forvarmede ovn i 8-10 min til de er let gyldne i kanterne.

  2. Køl af på en bagerist.

Bør spises samme dag, men kan evt. fryses.

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017