Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den, til den
kan samles til en elastisk kugle.
Lad
den hæve 20 min, rul den ud til en ellipse, hvor enderne (de korte) foldes
ind over fladen: Først den ene sides kant tilbage over dejen til midt på
resten, og dernæst den anden sides kant henover til den anden side. Dejen
bliver så 1/3 i længde. Læg i en tildækket skål.
Gentag ovenstående 2 gange (i alt 3 gange).
Sæt
i køleskabet ca. 20 timer.
Anden dag
Sæt ovnen
på maksimal varme (250° eller mere) - læg gerne en pizzasten eller nogle
bageplader i bunden for at holde på varmen.
Pudr
formen grundigt med
hvedemel.
Del
dejen i tre stykker direkte fra køleskabet, rul dem til pølser og spænd dem
up (tryk siderne ind under stykkerne).
Drys stykkerne med mel og læg dem i den meldryssede form.
Dæk til og lad dem hæve i 1,5 time (mens ovnen bliver rigtigt varm).
Snit
med et skarpt barberblad 4 snit på skrå i hvert brød.
Sæt i den forvarmede ovn, og bag i 28 min.
Tag låget af og bag yderligere 6-80 min til skorpen er
gylden.